Lebih 270,000 rakyat Malaysia sudah
dapatkan manfaat & khasiat dari

“Makcik dah boleh angkat kaki,
boleh naik tangga…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

Makcik Zaini sebelum ini pernah ambil
injection lutut kerana menghidap
Arthritis tahap 3. Selepas menggunakan
Doxtejoint Cream, beliau sudah boleh
berjalan tanpa tongkat dan
beribadat dengan lebih selesa…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

“Pi kemana pun
saya tetap bawa Doxtejoint Cream…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

En. Mohd Zaini, menghidap gout yang serius,
menyebabkan susah bergerak dan memandu
kenderaan. Alhamdulillah, sakit gout beliau
mula surut dengan Doxtejoint Cream dan
beliau sentiasa membawa Doxtejoint Cream
kemana saja sebagai peneman sehariannya.

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

"Alhamdulillah, dah boleh
angkat tangan tinggi-tinggi…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

Puan Nooraini alami sakit bahu sehingga
tidak boleh nak angkat tangan.
Syukur Alhamdulillah, dengan amalkan
Doxtejoint Cream, tiada lagi rasa sakit bahu
dan beliau mudah untuk melakukan
rutin hariannya dengan lebih selesa.

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

MEMPERKENALKAN

DOXTEJOINT CREAM,
produk HASIL KAJIAN PAKAR UNIVERSITI
TEMPATAN
yang menggabungkan
dua HERBA TERBAIK untuk merawat
masalah sendi LUTUT, ARTHRITIS,
GOUT
dan FROZEN SHOULDER.

Ikuti perkongsian video istimewa
khas untuk Anda mengenai
DOXTEJOINT CREAM di bawah…

Tekan butang PLAY di atas

Tekan butang PLAY di atas

Tekan butang PLAY di atas

KEBAIKANSANGAT SESUAI DAN
MEMBANTU ANDA DENGAN :

 

Kebaikan DOXTEJOINT CREAM
sangat istimewa dan bermanfaat
serta telah terbukti berkesan
kepada mereka yang menggunakan
DOXTEJOINT CREAM ini.

BERADA DI PASARAN MALAYSIA
SEJAK DARI 2017 LAGI !

Alhamdulillah, Kami telah membantu
lebih ramai pesakit sendi dan
lutut dengan DOXTEJOINT CREAM

APA KATA PENGGUNA

“Sebelum mai sekolah, nak mai kerja,
mesti pakai Doxtejoint Cream…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

Dalam seminggu, dah tak
bunyi kruk-kruk lagi…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

“Alhamdulillah, dah boleh sujud,
lipat lutut macam dulu…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

DAN RAMAI LAGI MENGAMALKAN

<– SLIDE ke kiri dan kanan untuk lihat
bukti keberkesanannya –>

“Setelah 1 minggu gunakan Doxtejoint Cream, naik & turun tangga dah tak sakit lagi. Mudah-mudahan sakit ini akan terus hilang dan solat tak perlu solat duduk lagi.”

5/5
Puan Mariam
Pengguna

“Alhamdulillah, sampai barang Doxtejoint Cream terus sapu dekat bahagian lutut dan bawah lutut. Syukur dengan izinNya, saya dapat duduk bersila.”

5/5
Tuan Syeikh
Pengguna

“Syukur Alhamdulillah lepas guna Doxtejoint Cream, Akak sekarang dah boleh solat dengan berdiri. Suami Akak pun macam tu… Syukur sangat-sangat, semua ini dengan izin Allah…”

5/5
Puan Zarina
Pengguna

Alhamdulillah, ramai yang telah
gembira dan berpuas hati
menggunakan DOXTEJOINT CREAM

KINI GILIRAN ANDA PULA !

Jadi, bagaimanaboleh membantu ?

Doxtejoint Cream dihasilkan dalam
bentuk Krim Hybrid Gel dimana khasiat
Daun Ketumpang Air dan Daun Rerama Hijau
dapat menyerap ke dalam kulit
dengan lebih optimum !

Bila sakit sendi dah HILANG,
lutut dah BOLEH LIPAT macam
muda-muda dulu, terasa senang
di hati nak SOLAT MACAM BIASA.

BAGAIMANA CARA MENGAMALKAN

Kami sangat menitikberatkan
kualiti DOXTEJOINT CREAM,
untuk memastikan Anda berpuas hati
dengan kualiti produk kami.

ORDER SEKARANG,
BAYAR PADA KURIER
MASA BARANG SAMPAI.

Berapa Harga

Kami sediakan NUMBER TRACKING
khas untuk pembeli,
Sila semak NUMBER TRACKING
parcel Anda.

Pelanggan
MOHD AZMI BIN TALIB
5121091983889481
Rainah bte sabar
5121091983905981
Mohd Fadli Ayob
5121091983906981
SALIMAH BT AHMAD
5121091983908581
SAHARAH BINTI MOHAMAD
5121091983906681
Masita binti abu bakar
5121091983908081
Mariah binti jantan
5121091983907881
Arbaayah binti mohd saiz
5121091983906181
MAZLINA BINTI HAINI
5121091983906081
Carrot For Che Abdullah
5121091983904281
Sharifah Shakinah bt Syed Abdul Karim
5121091983903281
Hakimi bin Yusoff
5121091983902781
Rosnah zainal
5121091983907581
Rosnah ni
5121091983896081
NORAZIAN BT
5121091983896181
Hajamilah bt abd wahid
5121091983907281
Noraini Ahmad
5121091983896781
Marziah binti maidin
5121091983905681
Norsiah Ghazali
5121091983904381
Maimunah mat dris
5121091983905081
Asiah Ismail Talib
5121091983907381
Husin bin Mamat
5121091983904181
Mohd kamaruddin bin mat khir
5121091983908981
MARIYATI BINTI SULIMAN
5121091983907081
mohd jalili jalil
5121091983902481
Jamil bin mat safar
5121091983908781
Rogaya Ridwan
5121091983903181
Rosiah bte Said
5121091983903981
Rosmanizam bin mohd
5121091983902581
Habibah Bte Yaakub
5121091983906781
Siti Fatimah binti Md.Yusof
5121091983906381
Manaf mohammad
5121091983908481
Mardiah Abd Aziz
5121091983903681
Syuziana Binti Superman
5121091983902681
Ismail bin mahdi
5121091983905381
Zuraida Mohamed
5121091983894981
SITI NOR UMIRAH BINTI ALI AKBAR
5121091983903781
Ainul Murshida Bt Mohd Isa
5121091983903881
Yuslinayati Othman
5121091983908181
Fatimah bte Ahmad
5121091983904881
mamy bie
5121091983907781
Junaidah bt balah
5121091983903581
Mohd Rafi bin shafie
5121091983896381
Md. Nawi Mohamed
5121091983904481
Noraini bahrudeen
5121091983905181
Tuti Hj Yasin
5121091983907481
Suraya binti Abdullah
5121091983908881
KASMIYATI BT KATIMAN
5121091983904781
Ramlah Binti Mat Jusoh
5121091983902381
Noraini binti abu
5121091983907181
Lina Mayuni
5121091983908681
rahana binti hamzah
5121091983903481
ABD RAHIM
5121091983903081
Abu Bakar bin Ibrahim
5121091983893281
Noriah binti Jamalluddin
5121091983906881
Dg Amnah Pg Sahabudin
5121091983905481
HARITH BIN BAHAROM
5121091983895381
Suziana binti jusoh
5121091983892181
Rashidi bin Man
5121091983906581
Mohd Nazri bin Aziz
5121091983908381
Nor Asmah bt Daud
5121091983905281
Nik Rosnah Bt Hussain
5121091983907981
Amirul Haziq
5121091983906281
Muhammad Naser Bin Din
5121091983903381
haziq
5121091983907681
Zabedah binti hamid
5121091983905581
Mohd Shukri Bin Hashim
5121091983904081
Serinashibah
5121091983904981
Muhammad Nasarudin bin Samsudin
5121091983902981
Norhaya binti Ismail
5121091983906481
Robiah bt saidin
5121091983904681
Norana omar
5121091983902881
Noorhayati Binti Zakaria
5121091983905881
Siti Rahaida BT Abd Rahim
5121091983904581
Rosnani binti Mohamad
5121091983893381
Saplee bin nazir
5121091983896681
Noor azliyah binti md dali
5121091983905781
Roslan Bin Jaiman
5121091983895881
Khairul Arifin Bin Abdul Rashid
5121091983889781
Zainal Abidin bin ahmad
5121091983893081
Noraini binti Rahiman
5121091983878981
Shahidah Saaid
5121091983889581
CHE RODIAH BT SAAD
5121091983894781
Zol bin Bakar
5121091983895281
ZAILAN BIN PARDI
5121091983875281
RAZMI BIN MOHAMMAD
5121091983890381
Mehammad Roslan Bin Ahmad
5121091983885181
Mohd Kamarul B Md Ali
5121091983892281
siti zuraidah kameh
5121091983876981
Fadzilah binti Ismail
5121091983881181
Said abdullah bin ajit
5121091983887681
Zalini Binti Zakaria
5121091983875681
Azura bt Abd Rahman
5121091983895081
Noor fauziah Mohd Noor
5121091983888081
Zaidi bin A rahman
5121091983893781
Sabehah bt Hasan
5121091983891081
Zaidi
5121091983876881
Mohd zulkifler bin russman
5121091983877981
Mohd Zolkefli bin ishak
5121091983891781
Norhaslinda binti sasatu
5121091983890081
Abdul Jabar Abdullah
5121091983896581
Roselah Mat zain
5121091983889281
siti mariam bt zulkeffli
5121091983896281
Syahfaren
5121091983888281
Jita
5121091983880581
Syahida binti Che Mat
5121091983887581
Mariani Bt.Mat Rani
5121091983887081
NORZILA BINTI HASSAN
5121091983895781
Siti zulaikha bte zaini
5121091983885781
Arbainah bte bachok
5121091983894681
BASARUDIN BIN ABDUL JABAR
5121091983888181
Jaafri bin sulaiman
5121091983892681
Siti Nurhidayah Binti Kamisan
5121091983893681
Mohd Rydzuan bin Mustapha Kamal
5121091983885981
Shaidah Binti Senik
5121091983891981
Mohd Zaki Ismail
5121091983890681
Hamidah Binti Baharom
5121091983888981
Norfaizzah Binti Manap
5121091983876181
Ramli bin sutan
5121091983891581
Zainab binti Shafee.
5121091983887781
Abdul Latiff bin Din
5121091983883581
NOR HAFIZA BINTI CHEK TEH
5121091983890781
Yusof bin hassan
5121091983886981
Shikin bt abu bakar
5121091983886181
HASBULLAH Bin Abdul Aziz
5121091983895681
Suhaimi Bin Sulaiman
5121091983876781
Noor fadzilah binti Ismail
5121091983884981
Zubaidah Yusoff
5121091983882581
Syuziana Binti Superman
5121091983894281
Hashima binti kimin
5121091983885481
Alina Hj Kepol
5121091983894381
SITI ROGAYAH BT ABDUL MANAN
5121091983891481
Norzedah Bt Che Kasim
5121091983890481
Hamid b Abdilah
5121091983884381
ABDUL AZIZ BIN OTHMAN
5121091983893181
Hasmah binti ausok
5121091983887481
nor aniza binti noh
5121091983883681
Aniza ibrahimno
5121091983877881
Zuhaimi b.rifin
5121091983875381
Wan Mazlan bin wan mat salleh
5121091983892081
Ku Jaafar bin ku Abdul rahman
5121091983891681
Mohd Khairul bin mat pizi
5121091983885081
Jamilah bte Ibrahim
5121091983883181
NOR IDAYU
5121091983881981
Puan Rozita binti Yussof
5121091983889181
Siti Zaleha Binti Abd Samad
5121091983882281
Nor Hayati bt Yusoff
5121091983886081
Nor Haslinda binti Hassan
5121091983892781
Noorella Binti Abdul Manaf
5121091983878281
Che Hamzah bin Che Said
5121091983884881
Zarina Norizan Bt Abdullah
5121091983881881
Rahim bin Saimon
5121091983880181
nur adianishah binti hamdan
5121091983879281
Maslijah binti Mahat
5121091983890281
SITI HAFZAN BT SAID ABU BAKAR
5121091983879081
Ida Ayu Haryati
5121091983890881
Abdul Hadi bin Hassan
5121091983885281
Sabhari bin sartan
5121091983890581
Rokiah Bte Li
5121091983875781
MOHD NORDIN BIN YAACOB
5121091983889381
MOHD TAJUDIN BIN ARSHAD
5121091983880381
Arzehar bin Othman
5121091983883281
Nazrah bte Omar
5121091983878481
W nor hazirah bt w salleh
5121091983876081
Amir hamzah b hj hashim
5121091983888481
Gunavalli a/p dn samy
5121091983876281
Mohamad Kamil bin Remli
5121091983887281
Mazran bin Saari
5121091983880981
Kasmat bin kassim
5121091983894181
Noraimah Binti Manap
5121091983883781
Meriam binti diran
5121091983874781
Sarimah murad
5121091983880881
MUHAMAD HAIRI B ABD JALIL
5121091983885381
mahsuni bn naim
5121091983888681
MUHAMAD HAIRI B ABD JALIL
5121091983892981
MORLINA BINTI SAHID
5121091983891381
NORHAFIZAH
5121091983882481
ima hamzah
5121091983877281
Norijan bt awang
5121091983881681
Halizah binti Bidin
5121091983895481
Norhailin Bt Abu
5121091983884281
Osman bin Abd Wahab
5121091983878881
Fadil b buang
5121091983889881
Yusof othman
5121091983882081
Hafizah bt jaffar
5121091983886781
Irfan ibrahim
5121091983894481
Rosli Bin Bazit
5121091983877481
Mohd Ghazali Mohd Shahar
5121091983894081
Mazidah bt Ismaail
5121091983893581
Khirruddin Abdullah
5121091983875081
Haslina
5121091983892881
MOHD HAFIZI BIN RAZALI
5121091983877781
Mohd Rosidi Bin Osman
5121091983874181
HIJRAH BINTI KASIM
5121091983884081
Aslinda
5121091983886481
Razmah bt Maarof
5121091983890181
Napisah bt Awang Teh
5121091983882781
Nazri Bin Ahmad
5121091983883481
NORLIAH JAAFAR
5121091983873981
Siti bte Ahmad
5121091983881281
Mahnum mohamad
5121091983893481
Suhaini bt Awahab
5121091983879781
Sarinah ibrahim
5121091983881381
Jumilah robiah BT samat
5121091983892481
ABU BAKAR BIN MOHAMAD
5121091983877681
MOHD JAFRY BIN NGAH
5121091983874681
Sada Hana bt Dollah
5121091983890981
Noorhayati binti Abdul Kadir
5121091983875581
Sharifah Zaharah bt Syed Hanapi
5121091983888381
Mohamad Fadhil bin Mohamad ali
5121091983888581
Norliza binti yahaya
5121091983893881
Mohd zaini bin mansor
5121091983886681
Syed Mustafa Bin Tuan Hadi
5121091983884781
Norsham Mijaan
5121091983892581
Abdul jalil bin sibun
5121091983894881
Borhan Mohd Yatim
5121091983882681
Afifah
5121091983891181
Fatimah Binti Abdullah
5121091983891881
Yaya
5121091983870281
mohd zaki bin mat
5121091983873481
Muhamad izwan bin zulkifle
5121091983874581
ABDULLAH BIN IBRAHIM
5121091983882881
Norazhan Bt abd hamid
5121091983873881
Mohd affendy bin [email protected]
5121091983871781
Zarina binti Hasan
5121091983869981
HARISAH BINTI HUSIN
5121091983872981
NORHASLINI BINTI IBRAHIM
5121091983872681
Siti rohani bt md soid
5121091983871881
OMAR BIN MAHIDIN
5121091983882381
Zabidah Binti Mohd Arsad
5121091983870181
Pah binti Ait
5121091983889081
Fatimah Daud
5121091983877381
Faridah bt mohd ali
5121091983871081
Siti Norbaya Othman
5121091983870881
Rosnah binti Awang
5121091983887981
Hayati Mohamed
5121091983875981
Nik fatimah yaakub
5121091983886281
ROHANI BINTI YAHAYA
5121091983887181
Hanimah binti Abd. Rahmam
5121091983871981
BASHARAH BINTI MOHD SAAD
5121091983873781
Sharipahanon
5121091983869781
MOHAMAD ZAKI BIN MOHAMED
5121091983869881
Grazela binti adam
5121091983872381
Baayah Mustaffa
5121091983872581
Norha
5121091983870381
Linda Ambia
5121091983881781
SALINA BINTI SHINAN
5121091983883881
Kumar
5121091983870581
Rosmawi bin alwi
5121091983878681
JAMILAH BT shoib
5121091983884681
RAHMAH BINTI SALIH
5121091983889681
NOR HASHIMAH BINTI OSMAN
5121091983877081
Nurul ain shahida binti zulkepli
5121091983883381
AZHAR B ABU BAKAR
5121091983874881
Noor sharyza binti yahaya
5121091983881081
Jamliawati Binti Abdul Rani
5121091983878581
NIK SOH BIN DAUD
5121091983873081
Nor Hayati Bt Sulaimab
5121091983870081
Zaiton Mohd Noor
5121091983874281
Wan rohani wan mamat
5121091983880281
Leman bin Jalil
5121091983872181
Noraishah bt mohamad
5121091983879481
Hanipah binti manshor
5121091983870481
Muhamad Zhahir bin md saad
5121091983879381
Zah binti Ali
5121091983882981
Nadzila mokhtar
5121091983878781
Pipah binti omar
5121091983880781
Luna kim
5121091983876481
asiah binti nordin
5121091983880081
Hasmah kasri
5121091983872881
Aminah bte Ibrahim
5121091983872481
Siti salbiah binti ibrahim
5121091983873681
LYDIAWATI
5121091983877581
Noor Laila Binti Abdul Majid
5121091983871581
Siti Khadijah bt Yunus
5121091983869681
Zarina BT Mohd tajudin
5121091983870781
Suzana Mat Don
5121091983870981
Zaharah binti Abdullah
5121091983883981
Masturah Mohd Yusof
5121091983876581
SITI HAJAR BT JUSOH
5121091983881581
Rogayah Binti Mohd Ali
5121091983871681
Ruzihan binti Yaacob
5121091983875481
NORHASLINA
5121091983871181
Dahalan b Salim
5121091983880681
Nor hafizshah Binti Mohd Zuki
5121091983873581
Noor Hidayah Karim
5121091983879981
ANAZRI BIN ZAKARIA
5121091983895581
azie
5121091983873181
Roziyah bt Othman
5121091983874981
Saidina insah binti hamdan
5121091983874081
Norliah Binti ramli
5121091970986771
Abdul Ghani Bakar
5121091971010371
Siti hajar
5121091983882181
Hashim Saidon
5121091983885881
Dina binti saad
5121091971006271
Nabila bt Omar
5121091971010871
Jamilah bt yusop
5121091971009371
Mohd lsa bin abdul karim
5121091971008771
Zurita Ibrahim
5121091983879681
Halimah bt saad
5121091983884581

Borang Pembelian

Sila Pilih Pakej Anda

Produk
Kuantiti
Harga
JIMAT RM20
PAKEJ PERCUBAAN
Doxtejoint 1 Unit
RM90.00
JIMAT RM60
PEK PILIHAN RAMAI
Doxtejoint 2 Unit
RM160.00
JIMAT RM150
FAMILY PACK
Doxtejoint 5 Unit
RM400.00

Butiran Pelanggan

Borang Pesanan

Produk Total
Doxtejoint PEK PERCUBAAN  × 1 RM110.00
Jumlah RM110.00
Shipping
Total RM110.00
  • Bayar Pada Posmen Semasa Terima Barang Nanti (Cash On Delivery – COD)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Soalan Yang Paling Popular Ditanya (FAQ)

DOXTEJOINT adalah produk hasil kajian pakar-pakar penyelidik tempatan dengan gabungan 2 tumbuh-tumbuhan iaitu Daun Rerama Hijau dan Daun Ketumpang Air(Daun Sireh Cina). Hasil dari gabungan tumbuh-tumbuhan tersebut, ia menghasilkan lebih dari 120 bahan aktif yang baik untuk merawat masalah Osteoarthritis, Frozen Shoulder, lenguh-lenguh dan Gout.

Doxtejoint ini adalah dalam bentuk krim sapuan, tapi ia bukanlah krim sapuan yang biasa. Doxtejoint dihasilkan dalam bentuk Krim Hybrid Gel yang mana dapat membantu menyerap khasiat yang ada terus kedalam kulit. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim Doxtejoint diperbuat dari bahan asas yang khas untuk bertindak sebagai egen penyerapan.

Kesan penggunaan dapat dirasai dalam tempoh 3 hingga 7 hari penggunaan jika IA DIGUNAKAN SETIAP HARI SECARA KONSISTEN. Diantara kesan yang dapat dirasai adalah terasa mudah untuk gerakkan sendi, kurang rasa sakit, bengkak surut, dan hilang rasa sakit serta kebas.

Tiada kesan sampingan. Ini kerana Doxtejoint hanya sapu luaran. Selain itu ia adalah hasil kajian pakar-pakar penyelidik tempatan yang hanya menggunakan 100% tumbuhan semulajadi. Jadi ia tidak akan memberi kesan sampingan kepada organ dalaman dan juga pesakit walaupun digunakan dalam jangka masa yang panjang.

Boleh digunakan untuk solat dan tidak perlu dibasuh kerana Doxtejoint merupakan formulasi yang disahkan HALAL oleh JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA (JAKIM).

Doxtejoint harus digunakan oleh pesakit yang alami masalah :

  1. Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut dan pinggang.
  2. Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
  3. Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
  4. Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.

Untuk masalah Anterior Cruciate Ligament (ACL) dan Medial Collateral Ligament (MCL), sekiranya pesakit itu telah menjalani operation untuk ligament reconstruction, DOXTEJOINT dapat bantu untuk mempercepatkan lagi kesen untuk sembuh.

Tetapi sekiranya pesakit itu tidak menjalani operation ligament reconstruction, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk menjalani aktiviti harian.

Untuk masalah slip disc, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit yang dialami dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk jalani aktiviyti harian.

Untuk masalah Miniscus Tear, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit yang dialami pesakit dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk jalani aktiviti harian.

1 botol DOXTEJOINT boleh digunakan sehingga lebih dari 250 kali picitan. Sekiranya pesakit konsisten guna 1 hari 3kali mengikut sukatan yang ditetapkan, 1 botol akan tahan 1 bulan penggunaan.

Perlu diingatkan bahawa Doxtejoint adalah produk rawatan, jadi ia mestilah digunakan secara KONSISTEN.

  1. Hanya 1 picitan untuk 1 kali sapuan.
  2. Sapu pada bahagian pelipat lutut dan bahagian tepi lutut. Bukannya sapu pada bahagian tempurung lutut.
  3. Sapu 3 kali sehari. (pagi, petang dan malam)
  4. Pastikan bahagian yang hendak disapu itu dalam keadaan yang bersih.

Facebook Disclaimer : This site and the services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc. You understand that you are providing your information to kasihrasa.com and not to Facebook. The information you provide will only be used by kasihrasa.com Please read our Privacy Policy here.

© 2021 Doxtejoint Cream.  All Rights Reserved.
error: Content is protected !!
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...