Lebih 270,000 rakyat Malaysia sudah
dapatkan manfaat & khasiat dari

“Makcik dah boleh angkat kaki,
boleh naik tangga…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

Makcik Zaini sebelum ini pernah ambil
injection lutut kerana menghidap
Arthritis tahap 3. Selepas menggunakan
Doxtejoint Cream, beliau sudah boleh
berjalan tanpa tongkat dan
beribadat dengan lebih selesa…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

“Pi kemana pun
saya tetap bawa Doxtejoint Cream…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

En. Mohd Zaini, menghidap gout yang serius,
menyebabkan susah bergerak dan memandu
kenderaan. Alhamdulillah, sakit gout beliau
mula surut dengan Doxtejoint Cream dan
beliau sentiasa membawa Doxtejoint Cream
kemana saja sebagai peneman sehariannya.

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

"Alhamdulillah, dah boleh
angkat tangan tinggi-tinggi…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

Puan Nooraini alami sakit bahu sehingga
tidak boleh nak angkat tangan.
Syukur Alhamdulillah, dengan amalkan
Doxtejoint Cream, tiada lagi rasa sakit bahu
dan beliau mudah untuk melakukan
rutin hariannya dengan lebih selesa.

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

MEMPERKENALKAN

DOXTEJOINT CREAM,
produk HASIL KAJIAN PAKAR UNIVERSITI
TEMPATAN
yang menggabungkan
dua HERBA TERBAIK untuk merawat
masalah sendi LUTUT, ARTHRITIS,
GOUT
dan FROZEN SHOULDER.

Ikuti perkongsian video istimewa
khas untuk Anda mengenai
DOXTEJOINT CREAM di bawah…

Tekan butang PLAY di atas

Tekan butang PLAY di atas

Tekan butang PLAY di atas

KEBAIKANSANGAT SESUAI DAN
MEMBANTU ANDA DENGAN :

 

Kebaikan DOXTEJOINT CREAM
sangat istimewa dan bermanfaat
serta telah terbukti berkesan
kepada mereka yang menggunakan
DOXTEJOINT CREAM ini.

BERADA DI PASARAN MALAYSIA
SEJAK DARI 2017 LAGI !

Alhamdulillah, Kami telah membantu
lebih ramai pesakit sendi dan
lutut dengan DOXTEJOINT CREAM

APA KATA PENGGUNA

“Sebelum mai sekolah, nak mai kerja,
mesti pakai Doxtejoint Cream…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

Dalam seminggu, dah tak
bunyi kruk-kruk lagi…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

“Alhamdulillah, dah boleh sujud,
lipat lutut macam dulu…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

DAN RAMAI LAGI MENGAMALKAN

<– SLIDE ke kiri dan kanan untuk lihat
bukti keberkesanannya –>

“Setelah 1 minggu gunakan Doxtejoint Cream, naik & turun tangga dah tak sakit lagi. Mudah-mudahan sakit ini akan terus hilang dan solat tak perlu solat duduk lagi.”

5/5
Puan Mariam
Pengguna

“Alhamdulillah, sampai barang Doxtejoint Cream terus sapu dekat bahagian lutut dan bawah lutut. Syukur dengan izinNya, saya dapat duduk bersila.”

5/5
Tuan Syeikh
Pengguna

“Syukur Alhamdulillah lepas guna Doxtejoint Cream, Akak sekarang dah boleh solat dengan berdiri. Suami Akak pun macam tu… Syukur sangat-sangat, semua ini dengan izin Allah…”

5/5
Puan Zarina
Pengguna

Alhamdulillah, ramai yang telah
gembira dan berpuas hati
menggunakan DOXTEJOINT CREAM

KINI GILIRAN ANDA PULA !

Jadi, bagaimanaboleh membantu ?

Doxtejoint Cream dihasilkan dalam
bentuk Krim Hybrid Gel dimana khasiat
Daun Ketumpang Air dan Daun Rerama Hijau
dapat menyerap ke dalam kulit
dengan lebih optimum !

Bila sakit sendi dah HILANG,
lutut dah BOLEH LIPAT macam
muda-muda dulu, terasa senang
di hati nak SOLAT MACAM BIASA.

BAGAIMANA CARA MENGAMALKAN

Kami sangat menitikberatkan
kualiti DOXTEJOINT CREAM,
untuk memastikan Anda berpuas hati
dengan kualiti produk kami.

ORDER SEKARANG,
BAYAR PADA KURIER
MASA BARANG SAMPAI.

TUNGGU DULU !

ADA LAGI KEJUTAN UNTUK ANDA

Borong lebih banyak DoxteJoint
untuk berpeluang memenangi
HADIAH-HADIAH BERTUAH dari
1 Disember 2021 – 31 Januari 2022

  • 00HARI
  • 00JAM
  • 00MINIT
  • 00SAAT

Berapa Harga

  • 00HARI
  • 00JAM
  • 00MINIT
  • 00SAAT

Kami sediakan NUMBER TRACKING
khas untuk pembeli,
Sila semak NUMBER TRACKING
parcel Anda.

Pelanggan
Wan Mohd Zukir bin Wan Ismail
7221011182426242
Mohd zaidi bin Abdullah
7222011182580242
Ruziah Ahmad
7221011182313942
WAN SHAHIDAH BT OSMAN
7221011182501942
Hashimah Bt Abd Rahman
7222011182428942
FADHLINA YA'ACOOB
7221011182439042
Zuriani Bt Mohd Ramli
7222011182383042
Mohamad Fakhrulaiman Bin Amiruddin
7221011182498942
ZURAIDAH BINTI ZAKARIA
7222011182403942
Hosni Bin Mohd [email protected]
7221011182478242
Nuru liza hassan
7221011182537642
Saadiah binti Majid
7221011182405842
ABDUL RAHMAN BIN OTHMAN
7221011182450642
AB HAKIM BIN AB LATIF
7221011182477942
SAADIAH BINTI MOHAMAD
7222011182496842
Muhammad Sharizal bin sukri
7222011182475542
Rosmaini Bin Long
7221011182597342
abdul syafiq azim bin mohd isa
7221011182456242
Rozidah bt awang
7221011182577042
CHE. JIAN. BIN. SEDIN
7221011182578842
Rosita Binti Mat Zain
7222011182417942
Zaniroh Ahmad TV
7221011182433942
Norhisham bin hashim
7221011182555042
Mariam Shafie
7221011182491642
Rosli Bin Yaman
7221011182533742
Salim Bin Abdul Ghani
7222011182464442
JALIAH BINTI ALI
7222011182518842
SARINA BINTI SALAMUN
7221011182513442
Norani bte Dol
7221011182456542
Yaacub Hassan
7221011182610242
Samsiah binti jaafar
7222011182430642
Che udoh binti din
7221011182589542
Razmah Binti Mahat
7221011182534342
HARON BiN AMiR
7222011182578042
AZMAN BIN SHARIF
7221011182383542
Anida bte bidin
7221011182517042
Zuraida
7221011182391142
ALI BIN PANEL
WWX000003037491
Ghazali Mustapa
7222011182569642
Shaari bin Md Nayan
7221011182543042
ROHAYATI BINTI JUSOH
7221011182579942
Siti Zuraina binti Baharom
7221011182522542
Hj. Jasni Yahya Mansor
7221011182492742
Fadil b buang
7221011182555842
Suhaimi bin misran
7222011182560742
Shukran bin Abdullah
7222011182367542
NORZILA BINTI ABDUL
7221011182598742
NURUL NATASYA BT SHARI
7221011182367442
Nor seha mansor
7222011182538542
Kamilah binti mat saad
7222011182328942
Maimun bte Ismail
7221011182381742
Anan
7222011182496342
RAHEE BTE ISMAIL
7221011182355442
Asmah
7221011182370442
MOHAMAD HUSAINI BIN HAJI ABDULLAH
7221011182516742
Sainar binti hj husain
7221011182474242
Hazrin yusuf
7221011182516642
Azman bin jaafar
7221011182388442
Ahmad bin Abdullah
7221011182323042
SYAMSUHAZLIEY BIN MUHAMMAD
7221011182427942
Revatiesuppiah
7221011182392242
yuskamarul'aini bte yusop
7221011182558742
FOZIAH BT MD HASSAN
7221011182451142
Rashidah binti mohd nor
7221011182451642
Rosmawati Binti Mohd Khalid
7221011182369142
kalsom bt salleh
7221011182493042
RUSINA BINTI DEDAWI
7221011182360042
SURIANI BINTI MUSTAPA
7221011182317242
Ismail B seman
7221011182314042
Nor Asmahani Salleh
7221011182304942
Zainal
7222011182359642
Norhayni binti Sulong
7221011182306942
Zanariah Binti Kadir
7221011182304742
ZAIRINA SAID
7222011182296642
Muhamad Samri bin Muhamamad Nor
7221011182316042
NOR SATINATI BINTI SUFFIAN @ CHOY KWAI
7221011182398242
Siti Hawa Binti Ismail
7221011182325542
Awalludin bin omar
7221011182344242
Rohana binti Goon
7221011182370042
ROSMI ANAK JISUK
7221011182314842
ZAINUDDIN BIN OMAR
7222011182338842
Zanariah bt.Nasrun
7222019472871142
Zainon beran
7221019480836942
Mastura Mohd Yudin
7221019480861642
Mohd helmi bin abdul halim
7222019480834742
Rahimah Binti Jusoh
7221019480902942
Che Minah bt Isa
7221011182470042
FAUZIAH BINTI ALIAS
7221019480843242
Amram Bin Zakaria
7221019473069942
MOHD ABD KHODEER BIN ABD
7221019472828942
ZAHARI BIN ABDULLAH
7221019480888742
Zuraidah binti zulkerli
7221019480840542
SUHAIMI NIN ABD RAHMAN
7221019472833742
Sanizah BT Selamat
7221019473082642
Alaidin bin yahya
7221019472758342
Norizan Bte Rosli
7222019480895342
Norliza binti Che par
7222011182368242
Hassan bin Mat Taib
7221019473046442
vilapan
7221019472814042
Sarimah Abu Bakar
7222019472899642
Siti Mariam binti Mustaffa
7221019473211942
Mashitah binti Meor Jadi
7221019480844842
Nurul erniza binti abd zanggi
7221019480903042
Shafikah bt zainudin
7221019473049442
Shahida binti ayob
7221019473182242
Mohd Nasir Arifin
7221019480838542
Mohd azlan bin mamat
7222019472991042
Maziani binti r Ismail
7222011182392342
RUSNAH binti YUNUS
7222019472937342
mohd yunos bin mohd yusof
7221011182559142
Mawar Abd Rahim
7222019480901042
Rosli bin Hamzah
7222019472989742
Aznora muda
7221019480847942
Nor Farzilah Binti Ahmad
7222019480896342
Yahya bin Che Ahmad
7221019480834742
Haji Abu Hasan Bin Haji Suhaimi
7222019472935342
Mohd efendi
7221019472963642
Robiah bt Abrahman
7222019472965742
Amira Liana Rosli
7221011182429942
Hamidah binti mothar
7221011182557442
Rosnah bt salleh
7221011182472342
Azizah binti Ahmad
7222011182426742
RAFIDATUL SYAHIRAH
7221019480884442
Mohsin bin sulaiman
7222019473025542
ZARIMAH BINTI ZAID
7222011182377342
Nik Muharam Binti Yusoff
7221011182373742
Harlina Hashim
7221011182297142
Che Zuraida Binti Mohd Zain
5920130720436662
ROZI BINTI CHIK
5920130784042012
Siti Fauziah Mohd Rali
5920153360397322
Mohd Rodzizan bMohd Rezali
7221019480840742
KHAIRUDDIN BIN GHAZALY
7221019472647142
Nik hasniza nik
7221019472958842
Razmi Omar
7221019480858342
Hariyati Baharudin
7222019472932942
ZAKARIA BIN MUHAMAD MURTUZA
7222019473077442
mohammad elmie bin radzi
7222019480855642
Siti Zaleha binti Mohd Razmi
7222019480827842
anuar abd. jalil
7222019473146142
Noraini binti Salimon
7221019480866242
Mahiran binti Othman
7222019480825842
Ramlah Binti Utot
7221019480858142
Abdul wahab bin Mohamed Shareef
7222019480824642
Mia
7222019480858042
Mohd zalehidan bin anuar
7221019480822042
Hamidah BT Mohd said
7221019480853542
Zurina bt Ahmad
7221019480823842
Saleha binti aman
7222019480851242
Azizah binti Alias
7222019480824542
ROSNAINI BINTI RIBUT
7222019480846342
Mariana Bt Mohammed
7221019480820442
Rahmad bin Ibrahim
7222019480865842
halim bin mohamad japri
7222011182303042
MAHARANI BINTI HASSAN
7222019472796842
Noor Azman Bin Yahya
7222019473205942
Khalijah binti AbRahman
7221019472965842
Rozila binti Che noh
7222019472736342
Amilia BT Yusoff
7221019480819542
Mohd Noor Azli
7221019472858442
Mazlina Mat Rodi
7222019473119842
Jumaidah binti hashim
7222019472620942
Loha sri
7222019473020242
SAFINAH BINTI ALI
7221019472889542
Norazlia abd aziz
7221019473014042
MAHIRAN BINTI ABU BAKAR
7221019472985942
Abd Rashid Bin Hashim
7221019473016842
Roslysyam bin Samsudin
7221019472587542
Norazalina
7222019472776142
Sha'ari Bin Abd Rahman
7222019472714642
Mazanah pilus
7222019472563342
Nur HAFIZAH BINTI ABD rahman
7222019472814842
Norhaslindar binti yusof
7222019472688342
Makhtar bin din
7222019472652142
Nurul Amirah Bt Ahmad Lothfi
7221019472719642
Zakiah binti Mohd Said
7221019472671542
Jantan Bin Jaali
7221011182376742
Hazmi bin mohamad
7222019472541442
NOR HAIZAN BINTI HARUN
7222019472748842
Bahrin Rashdi Bahrin
7221019472889142
Muhamad faizzuddin
7222019472908242
HARTIRA ABDUL MUKTI
7221019472701042
Zainal Abidin Bin Adnan
7222019472703042
Saleha binti dagang
7222011182352342
Muhammad Fauzi Bin Shaari
7222019472585242
Haji Halim b Abrahman
7221019472718542
SALINA BT AHMAD ZAKARIA
7222019473116942
Azmir bin Ihsan
7222019472803242
WAK MAT
7222019472614842
Abdul molok
7222019472627542
Patrick anak baja
7221019472713642
ZULKIFLE BIN NGAH
7221019472623942
Rakiah Binti Abdul Razak
7222019472875542
Norwaheda Binti Mohamad Saim
7221019472604542
Mohd Sarif Bin Aman
7221019472603342
Fazilah bt Sulaiman
7221019472528542
FOZIAH ABDUL WAHAB
7222019472682442
NORISHAH BINTI HARUN
7222019472592142
Awang imbran
7221019472663542
Atan bin abdul rahaman
7221019472834342
Salmiah bye masudi
7221019472550042
Shahrinshah bin sabudin
7221019472931142
NURUL FATIN FATIHAH BINTI MOHAMAD ALAWI
7221011182315342
Azmi bin Ahmad
7221019472804442
Mohd salleh bin ahmad
7222019472780142
Siti Zabedah Bt Md Isa
7222019472792042
Hajjah hayati bte abd hamid
7221011182300142
Nurhuda Ismail
7221019472698542
WAN SUHAIZAN BT WAN MD SUKRI
7221019472732342
Talib bin Mardi
7221019472770442
N.Amira
7221011182295642
Shahril Ali
7221019472645242
Che pusn Sharif
7222019472677942
AZNORAINUN BINTI CHE SEMAN
7221019472935642
Mohd azman saleh
7221019472561442
Hasmah Binti Mad Idris
7222019480828442
MOHAMED RASHID B.BAKAR
7222019472892142
NORAISAH BT. ISMAIL
7222019472607742
Noraini binti taha
7221019472849342
mohmad shah b mohd ali
7221019472568742
SITI Hajar Awang
7222019472634542
anoyusoff
7221019472786142
Muhammad Ridzman bin Rushdi
7222019472892842
Nurul Syazwani Binti Abdul Rahman
7221019472848942
Azri bin Jaafar
7221019472796542
Nasaruddin Bin Abdullah
7221019472544842
Jatia binti awang
WWX000003037490
AZIMI BIN YAACOB
7221019472889242
Muwadi bin omar
7222019472541042
Muhamad nazri bin md zainol teh
7222019472770942
Mohd zaini bin bakar
7221019472536342
Amin
7222019472533342
Rohimah binti hamzah
7222019472657442
Hatijah BT Aman
7222019472575942
Kamsiah Mustaffa
7222019472835742
KAMARIAH BT ENDUT
7222019472769242
NORLY SALARIAH BT AHMAD
7222019472636442
Hassan bin ahmad
7221019472666642
MOHD SOHAIMI BIN CHE MERAT
7222019472981342
Fauzi bin shamsuddin
7221011182366242
Noorma binti Hashim
7221019472832642
Zuraini
7222011182336442
Rahmat B Basan
7222019472806442
UMI KALTHOM BT MD NOR
7221019472782942
SHAIDAH ISHAK
7222019472613542
SITI SALIZAWATI BT AZMI
7221019472816142
Jaramiah
7221011182473842
Hussein Hj Mohd Yunus
7221019472812942
Masuri
7221019472583642
Che Othman bin Hussin
7221019472730742
Mohd Imran Bin Ibrahim
7222019472706042
Kamariah yusoff
7222019472649442
Rospadilahaini BT Daud
7222019472560542
Nur shuhada Binti muhammad azmi
7222019472791242
sabtu bin jamil
7221019472589042
Surtati binti rika
7221019472854342
Tuminah binti kaimi
7222019472779342
RUHANI ELIAS
7221019472528342
Mohdrazif bin zamri
7221011182537742
Abdul Halim Bin Mohd Sidek
7221019472661442
Zulamrie bin seman
7222019472628542
Harun bin kawi
7222019472559242
Che Maznah
7222019472825742
Mohdrazif bin zamri
7221019472690342
Arfahana bte omar
7221019472795342
Norafina binti ngah
7221019472616842
Muhammad Razuhan bin Said
7221019472635042
Zalilah Binti Ismail
7222019472769142
Natra
7222019472596842
hj suif bin abu bakar
7221019472617942
MOHD ZAINI
7222019472748742
Zalipah smin
7221019472831742
Mohd Norhuzairy Mohamad
7222019472871042
Hasnah bte Jaffar
7221019472697542
Suhana binti Md Som
7221019472553042
Abdullah bin Mansor
7221019472579842
FADRUL ANUAR BIN IDRIS
7222019472562442
Nona ashyimah
7221011182306042
Faizilah binti Zulkifli
7222011182453342
MOHD NIZAM B REDWAN
7221019472714142
Khaslina binti Salehan
7222019472518642
Zaidah Binti Hassan
7222019472590642
Norsiah binti Mohd Yusof
7221019472662342
Zakiah Binti Md Nor
7221019472726442
Samenah binti Ab. Hadi
7222019472941542
Anuar bin Abu Samat
7221019472598442
Abd Aziz bin Johan
7221019472745442
Rosidi bin omar
7221019472832542
Nor Haslina binti shuaib
7221019472891142
Mohd Hanafi bin Yusof
7221019472552042
Saharil b Muit
7222019472891342
Noryati
7221019472843042
Razmah Binti Mahat
7221019472528642
Siti rahaida bt abd rahim
7221019472512042
sairul erman bin nasaruddin
7221019472806142
Nazri bin Sabudin
7221019472679842
Norazean binti abu bakar
7221019472537242
Azizah bentong
7222019472982342
Norsham Bt Hashim
7221011182304342
Nor Aziah binti Noh
7221019472755042
Rohani binti yahya
7221019472938442

Borang Pembelian

Sila Pilih Pakej Anda

Produk
Kuantiti
Harga
JIMAT RM20
PAKEJ PERCUBAAN
Doxtejoint 1 Unit
RM90.00
JIMAT RM60
PAKEJ KOMBO
Doxtejoint 2 Unit + PERCUMA Meditox Foot Patch 1 Unit
RM160.00
JIMAT RM90
PAKEJ JIMAT
Doxtejoint 3 Unit + PERCUMA Meditox Foot Patch 3 Unit
RM240.00
JIMAT RM150
PAKEJ SUPER JIMAT
Doxtejoint 5 Unit + PERCUMA Meditox Foot Patch 5 Unit
RM400.00

Butiran Pelanggan

Borang Pesanan

Produk Total
Doxtejoint PAKEJ PERCUBAAN  × 1 RM110.00
Jumlah RM110.00
Shipping
Total RM110.00
  • Bayar Pada Posmen Semasa Terima Barang Nanti (Cash On Delivery – COD)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Soalan Yang Paling Popular Ditanya (FAQ)

DOXTEJOINT adalah produk hasil kajian pakar-pakar penyelidik tempatan dengan gabungan 2 tumbuh-tumbuhan iaitu Daun Rerama Hijau dan Daun Ketumpang Air(Daun Sireh Cina). Hasil dari gabungan tumbuh-tumbuhan tersebut, ia menghasilkan lebih dari 120 bahan aktif yang baik untuk merawat masalah Osteoarthritis, Frozen Shoulder, lenguh-lenguh dan Gout.

Doxtejoint ini adalah dalam bentuk krim sapuan, tapi ia bukanlah krim sapuan yang biasa. Doxtejoint dihasilkan dalam bentuk Krim Hybrid Gel yang mana dapat membantu menyerap khasiat yang ada terus kedalam kulit. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim Doxtejoint diperbuat dari bahan asas yang khas untuk bertindak sebagai egen penyerapan.

Kesan penggunaan dapat dirasai dalam tempoh 3 hingga 7 hari penggunaan jika IA DIGUNAKAN SETIAP HARI SECARA KONSISTEN. Diantara kesan yang dapat dirasai adalah terasa mudah untuk gerakkan sendi, kurang rasa sakit, bengkak surut, dan hilang rasa sakit serta kebas.

Tiada kesan sampingan. Ini kerana Doxtejoint hanya sapu luaran. Selain itu ia adalah hasil kajian pakar-pakar penyelidik tempatan yang hanya menggunakan 100% tumbuhan semulajadi. Jadi ia tidak akan memberi kesan sampingan kepada organ dalaman dan juga pesakit walaupun digunakan dalam jangka masa yang panjang.

Boleh digunakan untuk solat dan tidak perlu dibasuh kerana Doxtejoint merupakan formulasi yang disahkan HALAL oleh JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA (JAKIM).

Doxtejoint harus digunakan oleh pesakit yang alami masalah :

  1. Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut dan pinggang.
  2. Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
  3. Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
  4. Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.

Untuk masalah Anterior Cruciate Ligament (ACL) dan Medial Collateral Ligament (MCL), sekiranya pesakit itu telah menjalani operation untuk ligament reconstruction, DOXTEJOINT dapat bantu untuk mempercepatkan lagi kesen untuk sembuh.

Tetapi sekiranya pesakit itu tidak menjalani operation ligament reconstruction, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk menjalani aktiviti harian.

Untuk masalah slip disc, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit yang dialami dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk jalani aktiviyti harian.

Untuk masalah Miniscus Tear, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit yang dialami pesakit dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk jalani aktiviti harian.

1 botol DOXTEJOINT boleh digunakan sehingga lebih dari 250 kali picitan. Sekiranya pesakit konsisten guna 1 hari 3kali mengikut sukatan yang ditetapkan, 1 botol akan tahan 1 bulan penggunaan.

Perlu diingatkan bahawa Doxtejoint adalah produk rawatan, jadi ia mestilah digunakan secara KONSISTEN.

  1. Hanya 1 picitan untuk 1 kali sapuan.
  2. Sapu pada bahagian pelipat lutut dan bahagian tepi lutut. Bukannya sapu pada bahagian tempurung lutut.
  3. Sapu 3 kali sehari. (pagi, petang dan malam)
  4. Pastikan bahagian yang hendak disapu itu dalam keadaan yang bersih.

Facebook Disclaimer : This site and the services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc. You understand that you are providing your information to kasihrasa.com and not to Facebook. The information you provide will only be used by kasihrasa.com Please read our Privacy Policy here.

© 2021 Doxtejoint Cream.  All Rights Reserved.
error: Content is protected !!
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...