Lebih 270,000 rakyat Malaysia sudah
dapatkan manfaat & khasiat dari

“Makcik dah boleh angkat kaki,
boleh naik tangga…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

Makcik Zaini sebelum ini pernah ambil
injection lutut kerana menghidap
Arthritis tahap 3. Selepas menggunakan
Doxtejoint Cream, beliau sudah boleh
berjalan tanpa tongkat dan
beribadat dengan lebih selesa…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

“Pi kemana pun
saya tetap bawa Doxtejoint Cream…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

En. Mohd Zaini, menghidap gout yang serius,
menyebabkan susah bergerak dan memandu
kenderaan. Alhamdulillah, sakit gout beliau
mula surut dengan Doxtejoint Cream dan
beliau sentiasa membawa Doxtejoint Cream
kemana saja sebagai peneman sehariannya.

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

"Alhamdulillah, dah boleh
angkat tangan tinggi-tinggi…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

Puan Nooraini alami sakit bahu sehingga
tidak boleh nak angkat tangan.
Syukur Alhamdulillah, dengan amalkan
Doxtejoint Cream, tiada lagi rasa sakit bahu
dan beliau mudah untuk melakukan
rutin hariannya dengan lebih selesa.

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

MEMPERKENALKAN

DOXTEJOINT CREAM,
produk HASIL KAJIAN PAKAR UNIVERSITI
TEMPATAN
yang menggabungkan
dua HERBA TERBAIK untuk merawat
masalah sendi LUTUT, ARTHRITIS,
GOUT
dan FROZEN SHOULDER.

Ikuti perkongsian video istimewa
khas untuk Anda mengenai
DOXTEJOINT CREAM di bawah…

Tekan butang PLAY di atas

Tekan butang PLAY di atas

Tekan butang PLAY di atas

KEBAIKANSANGAT SESUAI DAN
MEMBANTU ANDA DENGAN :

 

Kebaikan DOXTEJOINT CREAM
sangat istimewa dan bermanfaat
serta telah terbukti berkesan
kepada mereka yang menggunakan
DOXTEJOINT CREAM ini.

BERADA DI PASARAN MALAYSIA
SEJAK DARI 2017 LAGI !

Alhamdulillah, Kami telah membantu
lebih ramai pesakit sendi dan
lutut dengan DOXTEJOINT CREAM

APA KATA PENGGUNA

“Sebelum mai sekolah, nak mai kerja,
mesti pakai Doxtejoint Cream…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

Dalam seminggu, dah tak
bunyi kruk-kruk lagi…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

“Alhamdulillah, dah boleh sujud,
lipat lutut macam dulu…”

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri
kualiti premium DOXTEJOINT CREAM ini…

(Penafian : Tindakbalas dan kesan baik Doxtejoint Cream
mungkin berbeza bagi setiap individu)

DAN RAMAI LAGI MENGAMALKAN

<– SLIDE ke kiri dan kanan untuk lihat
bukti keberkesanannya –>

“Setelah 1 minggu gunakan Doxtejoint Cream, naik & turun tangga dah tak sakit lagi. Mudah-mudahan sakit ini akan terus hilang dan solat tak perlu solat duduk lagi.”

5/5
Puan Mariam
Pengguna

“Alhamdulillah, sampai barang Doxtejoint Cream terus sapu dekat bahagian lutut dan bawah lutut. Syukur dengan izinNya, saya dapat duduk bersila.”

5/5
Tuan Syeikh
Pengguna

“Syukur Alhamdulillah lepas guna Doxtejoint Cream, Akak sekarang dah boleh solat dengan berdiri. Suami Akak pun macam tu… Syukur sangat-sangat, semua ini dengan izin Allah…”

5/5
Puan Zarina
Pengguna

Alhamdulillah, ramai yang telah
gembira dan berpuas hati
menggunakan DOXTEJOINT CREAM

KINI GILIRAN ANDA PULA !

Jadi, bagaimanaboleh membantu ?

Doxtejoint Cream dihasilkan dalam
bentuk Krim Hybrid Gel dimana khasiat
Daun Ketumpang Air dan Daun Rerama Hijau
dapat menyerap ke dalam kulit
dengan lebih optimum !

Bila sakit sendi dah HILANG,
lutut dah BOLEH LIPAT macam
muda-muda dulu, terasa senang
di hati nak SOLAT MACAM BIASA.

BAGAIMANA CARA MENGAMALKAN

Kami sangat menitikberatkan
kualiti DOXTEJOINT CREAM,
untuk memastikan Anda berpuas hati
dengan kualiti produk kami.

ORDER SEKARANG,
BAYAR PADA KURIER
MASA BARANG SAMPAI.

TUNGGU DULU !

ADA LAGI KEJUTAN UNTUK ANDA

Setiap pembelian produk
Emzi Holding Sdn Bhd
berpeluang memenangi 

1x Gold Bar HABIB JEWELS

Borong lebih banyak Doxtejoint
untuk berpeluang memenangi
1x Gold Bar HABIB Jewels dari

20 Sept 2021 – 30 Okt 2021

  • 00HARI
  • 00JAM
  • 00MINIT
  • 00SAAT

Berapa Harga

  • 00HARI
  • 00JAM
  • 00MINIT
  • 00SAAT

Kami sediakan NUMBER TRACKING
khas untuk pembeli,
Sila semak NUMBER TRACKING
parcel Anda.

[bos_tracking_number]

Borang Pembelian

Sila Pilih Pakej Anda

Produk
Kuantiti
Harga
JIMAT RM20
PAKEJ PERCUBAAN
Doxtejoint 1 Unit
RM90.00
JIMAT RM60
PAKEJ KOMBO
Doxtejoint 2 Unit + PERCUMA Meditox Foot Patch 1 Unit
RM160.00
JIMAT RM90
PAKEJ JIMAT
Doxtejoint 3 Unit + PERCUMA Meditox Foot Patch 3 Unit
RM240.00
JIMAT RM150
PAKEJ SUPER JIMAT
Doxtejoint 5 Unit + PERCUMA Meditox Foot Patch 5 Unit
RM400.00

Butiran Pelanggan

Borang Pesanan

Produk Total
Doxtejoint PAKEJ PERCUBAAN  × 1 RM110.00
Jumlah RM110.00
Shipping
Total RM110.00
  • Bayar Pada Posmen Semasa Terima Barang Nanti (Cash On Delivery – COD)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Soalan Yang Paling Popular Ditanya (FAQ)

DOXTEJOINT adalah produk hasil kajian pakar-pakar penyelidik tempatan dengan gabungan 2 tumbuh-tumbuhan iaitu Daun Rerama Hijau dan Daun Ketumpang Air(Daun Sireh Cina). Hasil dari gabungan tumbuh-tumbuhan tersebut, ia menghasilkan lebih dari 120 bahan aktif yang baik untuk merawat masalah Osteoarthritis, Frozen Shoulder, lenguh-lenguh dan Gout.

Doxtejoint ini adalah dalam bentuk krim sapuan, tapi ia bukanlah krim sapuan yang biasa. Doxtejoint dihasilkan dalam bentuk Krim Hybrid Gel yang mana dapat membantu menyerap khasiat yang ada terus kedalam kulit. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim Doxtejoint diperbuat dari bahan asas yang khas untuk bertindak sebagai egen penyerapan.

Kesan penggunaan dapat dirasai dalam tempoh 3 hingga 7 hari penggunaan jika IA DIGUNAKAN SETIAP HARI SECARA KONSISTEN. Diantara kesan yang dapat dirasai adalah terasa mudah untuk gerakkan sendi, kurang rasa sakit, bengkak surut, dan hilang rasa sakit serta kebas.

Tiada kesan sampingan. Ini kerana Doxtejoint hanya sapu luaran. Selain itu ia adalah hasil kajian pakar-pakar penyelidik tempatan yang hanya menggunakan 100% tumbuhan semulajadi. Jadi ia tidak akan memberi kesan sampingan kepada organ dalaman dan juga pesakit walaupun digunakan dalam jangka masa yang panjang.

Boleh digunakan untuk solat dan tidak perlu dibasuh kerana Doxtejoint merupakan formulasi yang disahkan HALAL oleh JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA (JAKIM).

Doxtejoint harus digunakan oleh pesakit yang alami masalah :

  1. Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut dan pinggang.
  2. Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
  3. Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
  4. Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.

Untuk masalah Anterior Cruciate Ligament (ACL) dan Medial Collateral Ligament (MCL), sekiranya pesakit itu telah menjalani operation untuk ligament reconstruction, DOXTEJOINT dapat bantu untuk mempercepatkan lagi kesen untuk sembuh.

Tetapi sekiranya pesakit itu tidak menjalani operation ligament reconstruction, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk menjalani aktiviti harian.

Untuk masalah slip disc, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit yang dialami dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk jalani aktiviyti harian.

Untuk masalah Miniscus Tear, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit yang dialami pesakit dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk jalani aktiviti harian.

1 botol DOXTEJOINT boleh digunakan sehingga lebih dari 250 kali picitan. Sekiranya pesakit konsisten guna 1 hari 3kali mengikut sukatan yang ditetapkan, 1 botol akan tahan 1 bulan penggunaan.

Perlu diingatkan bahawa Doxtejoint adalah produk rawatan, jadi ia mestilah digunakan secara KONSISTEN.

  1. Hanya 1 picitan untuk 1 kali sapuan.
  2. Sapu pada bahagian pelipat lutut dan bahagian tepi lutut. Bukannya sapu pada bahagian tempurung lutut.
  3. Sapu 3 kali sehari. (pagi, petang dan malam)
  4. Pastikan bahagian yang hendak disapu itu dalam keadaan yang bersih.

Facebook Disclaimer : This site and the services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc. You understand that you are providing your information to kasihrasa.com and not to Facebook. The information you provide will only be used by kasihrasa.com Please read our Privacy Policy here.

© 2021 Doxtejoint Cream.  All Rights Reserved.
error: Content is protected !!
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...